Furutech, виробник ультрасучасних аудіо- та відеокабелів та аксесуарів, оголошує про випуск NCF Clear Line USB та NCF Clear Line LAN, двох пасивних оптимізаторів аудіо-класу, призначених для покращення якості відтворення цифрових та мережевих компонентів та підсилювачів музичних джерел.

Лінійка Clear Line від Furutech вперше була представлена ​​в 2020 році з оптимізатором змінного струму NCF Clear Line, призначеним для миттєвого підвищення якості електроживлення вашої системи. У 2023 році за ним пішли оптимізатори лінії NCF Clear Line-RCA та -XLR, які відточували якість сигнальної лінії. Тепер дві нові версії типу USB та LAN забезпечать порівняльні покращення для ваших цифрових та мережевих пристроїв.

Обидва мають унікальну формулу Nano Crystal ² (NCF) від Furutech. Цей запатентований матеріал є сукупним результатом більш ніж 30-річних зусиль Furutech щодо усунення електричного та механічного резонансу при передачі сигналу та потужності у високопродуктивних аудіо- та відеододатках. NCF, створений Furutech, зустрічається виключно у продукції Furutech.

Кожна з моделей NCF Clear Line є пасивною, досить маленькою, щоб її можна було тримати в руці, і простою у використанні: просто підключіть пристрій до будь-якого вільного роз’єму компонентів джерела музики або підсилювачів. Витягуючи і гасячи вібрації всередині компонента, ці пристрої значно знижують рівень шуму і покращують співвідношення сигнал/шум.

Результатом є більш чисте уявлення низьких частот, покращена чіткість та загострене почуття музичності, що демонструє кожну деталь та текстуру. Звукова сцена набуває ясності та відкритості, а тональний баланс стає більш вишуканим у всьому частотному діапазоні.

У лінійці NCF Clear Line компанія Furutech представила, мабуть, найдоступніший спосіб «підключи та працюй», що дозволяє привнести переваги технології NCF у ваш будинок, піднімаючи задоволення від прослуховування на новий рівень.